Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
MENU

N-C-M, Uw partner in klein grondverzet

wederverkoper takeutchi

N-C-M GRONDVERZETMACHINES

Onze activiteiten bestaan uit verhuur, verkoop en allerhande reparaties van alle kleine grondverzetmachines. Wij lossen uw problemen op ter plaatse of bij ons in de werkplaats.
Wij verhuren zowel op lange als korte termijn, onze verhuur is vooral gebaseerd op mini, midigravers en knikmops knikladers waar wij tevens ook uw regionale dealer van zijn.
Vraag vrijblijvend onze folder aan waarin u ons gamma rustig kan doornemen.

U kan tevens bij ons terecht voor al uw revisie werk dat soms op andere plaatsen liever niet gedaan wordt of gewoon nieuwe onderdelen besteld worden indien mogelijk, onderdelen dat ze elders niet vinden of kunnen reviseren daar bent u bij ons voor op het juiste adres. Revisie van rijmotoren, pompen, ….

Met deze kleine introductie is de keuze bij uw geplande aankoop, huur of reparatie toch snel gemaakt en zien wij alvast graag uit naar onze toekomstige samenwerking.


Westmeerbeeksteenweg 46
2221 Booischot


015/24 73 92


info@n-c-m.be

verhuur

Verhuur

verkoop

Verkoop

herstellingen

Herstellingen

Een specialist in TAKEUCHI en KNIKMOPS

De Knikmops is een krachtig, wendbaar en vlot bedienbaar werkinstrument voor bestratingsbedrijven, en dat ook in de industrie- en woningbouw en in de tuinaanleg gebruikt wordt. Vele eenvoudig monteerbare hulpstukken maken van de Knikmops een multifunctionele en uiterst betrouwbare partner. Voor iedere vakman is er een specifieke Knikmops met unieke kwaliteiten.

De producten van Takeuchi kenmerken zich onder meer door de intuïtieve bediening, excellente prestaties, lange levensduur, doordachte techniek, degelijke constructiewijze en hoge restwaarde.

mail

Stuur ons een bericht

Meer informatie nodig? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.